Het bestuur

Het bestuur

Ons bestuur is net gewisseld! Dat betekent dat we weer een paar nieuwe gezichten hebben die binnenkort op deze pagina komen te staan!

Imke, voorzitter

Imke | Voorzitter

De leider en vertegenwoordiger van TOEP.

Ik ben net een kameleon. In het dagelijks leven schakel ik van stagiaire, tot voorzitter, tot kroegtijger en tot luilak. Ik ben vrijwel altijd tussen de mensen te vinden en dus ook altijd in voor een praatje, een feestje of om gewoon een luisterend oor te bieden.

Rosanne | Vice-voorzitter

De bijeenbrenger van de commissies en het bestuur.

Creatief, communicatief en enthousiast: de drie woorden die mij het beste omschrijven! In mijn vrije tijd teken ik graag, in het bestuur zet ik mijn creativiteit in om ideeën en oplossingen te bedenken voor TOEP!

Bram | Secretaris

Het geheugen van TOEP.

Ik ben derdejaars en loop stage bij Vluchtelingenwerk in Wageningen. Verder hou ik van comedy, voetbal, films kijken, lezen, reizen en vooral van heel, heel, hééééél erg slap lullen. Dat laatste hoop ik van harte met jullie allen te doen op een van onze legendarische TOEP-evenementen. Zie jullie daar!

Kiki | Penningmeester

De beheerder van de financiën van TOEP.

Op deze foto zie ik er menselijk uit, maar mijn hobby is mij verkleden als fantasy wezens en kostuums maken van de popcultuur! Zo kan je mij wel eens in het weekend op een evenement of con vinden verkleed als Black Widow of Zelda. Deze penningmeester is goed met financiën, maar creativiteit ligt mij ook wel.

Anya | Algemeen bestuurslid

Ondersteuner van het bestuur.

Nadat ik een jaar secretaris ben geweest bij Toep, kom ik het bestuur voor een half jaar versterken als ondersteunend bestuurslid. Met mijn enthousiasme wil ik ervoor zorgen dat Toep groeit.

Naam | PR & Communicatie

De verbinding tussen TOEP en externen.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.