Het bestuur

Bestuur X der SV TOEP Voorzitter 

Ishara_zd_jas2.jpg
Ishara Posthuma

Heeyy TOEPers,

Mijn naam is Ishara, voorzitter van het Xe bestuur van TOEP! Ik ben 19 en kom uit Enschede. Ik woon op dit moment al een jaar in Nijmegen met heel veel plezier. Ik ben vaak bij het Radboud sportcentrum te vinden om even lekker te sporten en anders ben ik wel op terras met een huisgenoot of met vrienden. En natuurlijk een lekkere droge witte wijn erbij. Ik hou ervan om met mensen samen te zijn en ben een erg sociaal dier. Ik hou er ook van om nieuwe mensen te leren kennen! Je kan altijd me appen als je vragen hebt over TOEP of gewoon even leuk een praatje wil maken ( dit mag ook gewoon op school of ergens anders). Ik heb ontzettend veel zin in aankomend jaar om jullie allemaal te leren kennen en een mooi lustrum jaar neer te zetten.

We gaan het een fantastisch jaar maken!

Dikke zoen,

Ishara


Vicevoorzitter

niels-edit.JPG
Niels Heezen

Beste TOEPers,

Ik ben Niels en ik ben de vicevoorzitter van TOEP. Kinderen noemen mij vaak badmeester Niels, natuurlijk niet zomaar want ik geef zwemles in de mooie stad Zevenaar. Daar kom ik ook vandaan. Mijn oorsprong ligt bij de activiteitencommissie waar ik al 2 jaar actief ben. Mijn favoriete bezigheden bij TOEP zijn ook echt de activiteiten. Verder doe ik aan percussie (zoek maar op) en hou ik van zwemmen. Mijn doel bij TOEP is om het zo leuk mogelijk te maken voor iedereen door laagdrempelige, gezellige gebeurtenissen en activiteiten te organiseren.

Tot snel!

Niels


Secretaris

Edou_zonder_jas.jpg
Edou Idema

Hey toffe TOEPers!

Mijn naam is Edou Idema en ik mag dit jaar de secretaris zijn van onze fantastische studievereniging. Ik ben een jongen van 21 jaar afkomstig uit Zutphen en ben bezig met het 3e jaar van onze opleiding. Ik heb super veel zin om ons 10 jarig bestaan groots te vieren en om de nieuwe gezichten allemaal te leren kennen. Bij de borrels en de activiteiten zal ik altijd aanwezig zijn, dus spreek me vooral aan voor een leuk praatje. In mijn vrije tijd luister ik het allerliefst naar de spannendste true crime podcasts en sta ik altijd open om gezellig op stap te gaan.

Groetjess,

Edou


Penningmeester

Koen_zd_jas.jpg
Koen Hillen

Heyhey schatjes,

Mijn naam is Koen, ik ben 21 jaar en ik ben de nieuwe penningmeester van TOEP. Ik kom uit Zieuwent, woon in Nijmegen op kamers en zit in het tweede jaar van TP. Ik ga graag naar de sportschool, ben vaak te vinden op Hardstyle of Techno feesten en vind het leuk om nieuwe mensen te leren kennen. Wees dus vooral niet bang om een praatje te komen maken, ik bijt niet ;). Het aankomende jaar zal ik veel achter de schermen aan het werk zijn, maar ik ben ook vrijwel altijd aanwezig bij borrels en activiteiten! We gaan er een jaar vol gezelligheid en feest van maken dus ik hoop jullie allemaal te zien!

Tot de volgende!

Koen :)


Commissaris extern

Renic_zd_jas.jpg
Renic Nijman

Heee lieverds!!

Veel TOEPers zullen mij wel al een beetje kennen, maar voor onze nieuwe leden stel ik me graag nog een keer voor!! Ik ben Renic, 21 jaar en doe nu mijn tweede bestuursjaar :) Ik ben al vanaf het begin erg actief geweest binnen TOEP en vind het fantastisch om dit nog een jaar langer met dit nieuwe bestuur te mogen doen! Lustrumjaar gaat echt heeeeeel leuk worden, kijk er zo naar uit met jullie!!! Je kunt me met de intro ook wel achter de camera hebben gespot ;) dit is altijd wel al een hobby geweest van mij!! Je kunt mij altijd vragen om een foto, of iets heel anders haha, ik ben lekker open dus weer maar niet bang.

Tot de volgende borrel♡

Kusjess Renic

Onze sponsoren