Onze samenwerkingen

Logo-Fuik.png

Café de Fuik

Café de Fuik is een café in Nijmegen en een groot begrip onder Nijmeegse studenten. Elke laatste donderdag van de maand organiseert TOEP een borrel bij café de Fuik, waar al onze leden kunnen genieten van het enige echte TOEP shotje, live muziek, verschillende drankacties en kortingen. Verder geven ze TOEP de mogelijkheid om bierpong competities, karaoke avonden en pubquizzen te organiseren.

DressMe Clothing​​​​​​​

DressMe Clothing is een bedrijf met vele mogelijkheden voor het bedrukken van werkkleding, sportkleding en promotiekleding. Wat begon als een overijverig initiatief van twee ondernemende scholieren, Martijn en Arjan Dresmé, is uitgegroeid tot een onderneming met vier vestigingen: Nijmegen, Utrecht, Groningen en Wageningen. DressMe Clothing is begonnen als een leverancier van kleine partijen (bedrukte) textiel voornamelijk in de regio Nijmegen. Al snel werd duidelijk dat er meer flexibiliteit en service verleend kon worden als het drukken van kleding in eigen huis kon worden gedaan. Zowel het leveren van kleding als het bedrukken daarvan werden onderdeel van het bedrijf. Alle textiel kan nu worden voorzien van zowel transferdruk, zeefdruk als full-colour druk. Kortom: DressMe Clothing kan alles leveren.

promo-fashionnl-logo_mobile-1508247568.jpg

knaek-logo-studentenverenigingen-app.png