TOEPreis Kopenhagen

Over dit evenement

Categorie
Internationaal
Organisator
Reiscommissie
Datum
17 - 21 mei 2023
Locatie
Kopenhagen

TOEPreis Kopenhagen

HEEY TOEP’ers

Tijdens de bekendmakingsborrel is de bestemming van onze jaarlijkse TOEPreis bekendgemaakt. We gaan die jaar met z’n alle naar Kopenhagen. Wat gaan we doen in Kopenhagen? Herinneringen voor het leven maken! Denk hierbij aan cultuur snuiven, feesten, drankjes & dansjes, activiteiten, leerzame dingen, slapen in een hostel en een fantastische busreis! Hier wil jij natuurlijk bij zijn en vanaf nu kan je aanmelden!!

Er zijn 40 plekken dus weer er snel bij. Om alles zo goed mogelijk te laten verlopen krijg je na je aanmelding zo snel mogelijk een mail. Hierin staan de algemene voorwaarde (ook hieronder vermeld) en een formulier voor persoonlijke informatie die je moet invullen. Daarnaast wordt een aanbetaling van 50,- gedaan, deze informatie kan je ook in de mail vinden.

Wij hebben er heel veel zin in!!

 

Voorwaarden:

Beste TOEP’er,

Wat leuk dat je meegaat met de reis naar Kopenhagen. Om dit goed te laten verlopen hebben we een aantal voorwaarden opgesteld. Als je de aanbetaling hebt betaald en het formulier hebt ondertekend ga je met deze voorwaarden akkoord. Bij het niet naleven van de regels kan de organisatie je verwijderen van de reis. Hierbij krijg je geen kosten terug.

Betalen

Voor het aanmelden van de reis dien je 50 euro aan te betalen (informatie ontvang je via de mail). Als dit niet is gebeurd, kom je niet op de lijst om mee te gaan naar Kopenhagen.

Als je 50 euro hebt betaald en de voorwaarden hebt ondertekend, ga je ermee akkoord om op reis te gaan met TOEP en ontvang je in geen geval geld terug. Het is wel mogelijk om zelf een vervanger te regelen. Dit moet voor 10 mei doorgegeven zijn.

Voor 1 april moet het restant bedrag van 300 euro betaald worden. Wordt deze niet betaald, mag je niet mee op de reis, de 50 euro krijg je niet terug.

Tijdens onze reis zal je;

  • Op tijd aanwezig zijn bij vertrek, we wachten niet.
  • Bij activiteiten ook op tijd aanwezig zijn
  • Geen drugs meenemen of gebruiken
  • De cultuur van x respecteren
  • In een groep bij elkaar blijven
  • Een geldig legitimatiebewijs bij je hebben
  • Elkaar respecteren en helpen waar dit nodig is

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien

Onze sponsoren