TOEP reis

Over dit evenement

Categorie
Sociaal
Organisator
Reiscommissie
Datum
25 - 29 mei 2022
Locatie
Verrassing

TOEP reis

Lieve allemaal, we mogen weer 🤩🤩🤩

Donderdag 24 februari vindt de reisbekendmakingsborrel plaats. Waar gaan we naar toe met de TOEP reis? Gegarandeerd plezier met genoeg bier!
Niet alleen een avond vol drankjes en dansjes, maar ook met aanmeldoptie voor de reis! Bij deze borrel is er de mogelijkheid om je als eerste aan te melden bij de reis waarbij je meteen een aanbetaling doet van €50. Gezien de beperkte plekken is dit een mooie kans om sowieso aanwezig te zijn bij de reis! In verband met de corona-maatregelen begint het om 19:00 uur en we gaan doorfeesten tot 01:00 uur. Dit alles vindt plaats in onze stamkroeg; Café de Fuik!

Wat gaan we doen? Herinneringen voor het leven maken! Denk hierbij aan cultuur snuiven, feesten, drankjes & dansjes, activiteiten, leerzame dingen, slapen in een hostel en een fantastische busreis!

Waar gaan we dit doen? Dit wordt vanavond bekend gemaakt in de Fuik. Zorg dus dat je er op tijd bij bent!

Kusjes, TOEP

 

Voorwaarden:

Beste TOEP’er,

Wat leuk dat je meegaat met de reis naar X. Om dit goed te laten verlopen hebben we een aantal voorwaarden opgesteld. Als je de aanbetaling hebt betaald en het formulier hebt ondertekend ga je met deze voorwaarden akkoord. Bij het niet naleven van de regels kan de organisatie je verwijderen van de reis. Hierbij krijg je geen kosten terug.

Betalen

Voor het aanmelden van de reis dien je 50 euro aan te betalen. Als dit niet is gebeurd, kom je niet op de lijst om mee te gaan naar X.

Als je 50 euro hebt betaald en de voorwaarden hebt ondertekend, ga je ermee akkoord om op reis te gaan met TOEP en ontvang je in geen geval geld terug. Het is wel mogelijk om zelf een vervanger te regelen. Dit moet voor 10 mei doorgegeven zijn.

Voor 1 april moet het restant bedrag van 250 euro betaald worden. Wordt deze niet betaald, mag je niet mee op de reis, de 50 euro krijg je niet terug.

Annuleren

Zoals hierboven is genoemd is annuleren niet mogelijk. Alleen bij het zelf regelen van vervanging. Dit moet geregeld zijn voor 10 mei. Bij aantoonbare ziekte of andere omstandigheden mag vervaging na 10 mei doorgegeven worden, dit moet wel zo snel mogelijk gebeuren.

Ook mag besloten worden niet mee te gaan met de reis zonder vervanging, maar hierbij worden er geen kosten teruggestort.

Tijdens onze reis zal je;

 • Op tijd aanwezig zijn bij vertrek, we wachten niet.
 • Bij activiteiten ook op tijd aanwezig zijn
 • Geen drugs meenemen of gebruiken
 • Een medicijnlijst van de apotheek of huisarts meenemen in je handbagage, voor eventuele controle
 • De cultuur van X respecteren
 • In een groep bij elkaar blijven
 • Een geldig legitimatiebewijs bij je hebben
 • Zorgen dat je internationale QR-code geldig is
 • Een mondmasker dragen waar dit nodig is
 • Elkaar respecteren en helpen waar dit nodig is
 • De ingevulde medische verklaring meenemen, deze vind je op de volgende pagina.

 

Naam:                                                Handtekening:                                   Datum:

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien

Onze sponsoren